Overslaan naar content

We kijken verder 

Werken bij een familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw bestaat betekent betrokkenheid, no nonsens, korte lijnen en doorgroeimogelijkheden. Als jou dit aanspreekt is de kans groot dat we een goede match zijn. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen we goed voor je. Wij kijken namelijk verder dan alleen diploma’s en scholing. Talent, inzet en ondernemerschap belonen we. Binnen Jarola Group is veel mogelijk voor medewerkers met de juiste mindset. 

Kansen krijgen en benutten 

Naast dat we sterk groeien en ontwikkelen, zijn we ook nog steeds een gezellig, no-nonsense familiebedrijf en dat merk je écht. Regelmatig vieren we een jubileum van een werknemer. Hoe dat komt? We hebben een cultuur waarin medewerkers kansen krijgen om door te groeien, waar een beroep wordt gedaan op eigen verantwoordelijkheid en waar mogelijkheden zijn om te ontwikkelen en te groeien.

We zien jouw talent

Het ontwikkelen van kennis, talent en vaardigheden is nog nooit zo belangrijk geweest in deze snel veranderende wereld. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het aanbieden van verschillende opleidingsprogramma’s en een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Via ons eigen Jarola Academie organiseren we zowel vakgerichte trainingen als trainingen op vaardigheden en competentieontwikkeling.

Als je bij ons werkt

Een mooi en passend salaris 

Hybride werken

Reiskostenvergoeding

Vakantiegeld & vakantiedagen

Bonusregeling

Jarola academie

Doorgroeimogelijkheden

Jarola Vitaal

Personeelskorting

Collectieve zorgverzekering

Goede pensioenregeling

Jaarlijks teamuitje

Duurzame relaties 

Bedrijfsfeesten

"We vinden het belangrijk dat iedereen na een dag werken gezond en veilig naar huis gaat. Door slimme technieken en comfortabele werkplekken zorgen we voor optimale werkomstandigheden die het werk makkelijker, veiliger en efficienter maken."

René Makkinga

Logistiek Manager