Overslaan naar content

Bijbaan

Op locatie
  • Emmen, Drenthe, Nederland
Wildkamp

Functieomschrijving

Zoek jij écht een leuke bijbaan waarin je veel leert en kan werken in een gezellig team? Solliciteer dan bij Wildkamp! Want werken bij Wildkamp is veel leuker dan de gemiddelde bijbaan! Dit is er namelijk één met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en dus nauwelijks saaie klusjes. 


Wat je gaat doen?
Persoonlijk, gedreven en resultaatgericht, dat is Wildkamp en dát is jouw nieuwe bijbaan. Met jouw persoonlijke en gedreven aanpak breng je een glimlach op het gezicht van de klant en bereik je samen het gewenste resultaat. Je adviseert de klanten bij de aankoop van onze (technische) producten, je verwerkt de verkooporders en offertes en daarnaast zorg je dat de klantgegevens up-to-date in het systeem staan. Nog weinig ervaring maar wel leergierig? Top! Wij leren jou alle kneepjes van het vak.Hoe, wat, wanneer?

De vakantieperiode staat weer voor de deur en dat is hét hoogseizoen bij Wildkamp. Omdat weer veel mensen in de tuin aan de slag gaan, hebben we ook toppers nodig die deze klanten adviseren. Van maandag t/m vrijdag is de vestiging van 7.00 tot 17.30 uur open. Jij overlegt zelf in de vakanties met je collega’s welke diensten jullie draaien, vaak om de beurt een vroege of een late dienst. Wil je ook op zaterdag werken? Dat kan! Wildkamp is op zaterdag open van 8.30 tot 12.30 uur. Niet té vroeg opstaan in het weekend en ’s middags nog vrije tijd om lekker op het terras te zitten. 


Wat krijg je ervoor?
Een salaris waar je blij van wordt! Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bepalen we jouw uurloon + 25% toeslag op zaterdag. Daarnaast krijg je bij Wildkamp een team met gezellige collega's en veel leer- en doorgroeimogelijkheden. Van je bijbaan doorgroeien naar een vaste baan als adviserend verkoper en vervolgens misschien wel naar (assistent) vestigingsmanager? Het is mogelijk bij Wildkamp! 

Vereisten

Maar wat is Wildkamp nou eigenlijk?
Ohja, misschien ook handig en leuk om te weten. Wildkamp is een technische groothandel. Echt groot, want we bieden meer dan 100.000 verschillende producten aan. In onze 45 vestigingen, maar ook online. We zijn een toonaangevende organisatie in Nederland als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Daar wil jij toch ook werken?


Koffie? Doen we!
We moeten natuurlijk wel even weten wie onze nieuwe topper wordt. Laat dus even je gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en dan bellen/appen we je snel om even kennis te maken in onze vestiging. Heb je toch eerst nog vragen? Bel mij (Britt Soer) dan op 06-21304755.Tot snel!


Bezig met een opleiding? 

Het volgen van een BBL traject 
is bij ons ook mogelijk!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar